Princess 118000 Tigaie electrica

Princess 118000 Tigaie electrica

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Princess: Princess Tigaie electrica

AMiO 02532 Tigaie electrica de la 209,72 RON AMiO 02532 AMiO 02533 Tigaie electrica de la 209,72 RON AMiO 02533 Clatronic PP 2914 Tigaie electrica 271,99 RON Clatronic PP 2914 bredeco BCPP 40 Tigaie electrica 279,00 RON bredeco BCPP 40
Descrierea produsului
Forma Rotund
Diametru 22.4 cm
Putere 1300 W
Temperatură maximă 200 °C

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Delicioasa tortilla este un preparat traditional spaniol, iar combinatia atat de potrivita dintre cartofi, ceapa si oua poate reprezenta o cina delicioasa servita in weekend, dar si un pranz.
Aparatul Tortilla Chef de la Princess este perfect pentru a prepara tortilla in mod uniform, pentru a pregati tortilla mexicana cu carne si legume sau chiar placinta cu mere.
Aparatul pentru tortilla Chef are 2 suprafete, una dreapta pentru a obtine o crustra extra-crocanta si o suprafata adanca. Mai intai puneti cartofii si ceapa in partea inferioara - cea adanca, adaugati oul si inchideti aparatul. La jumatatea timpului de preparare puteti roti aparatul la 180°. Acest lucru va oferi un aspect si mai crocant preparatului.
Pentru ca aparatul Tortilla Chef este mai mult decat surprinzator poti prepara pizza cu ajutorul acestuia, pozitionand aluatul cu toppingul preferat pe partea inferioara.
Puteti utiliza aparatul deschis cu rolul de grill sau puteti prepara o tortilla mexicana cu carne, fasole si porumb in timp ce in partea superioara incalziti tortilla.
Suprafata antiderenta alcatuita din 2 invelisuri nu necesita utilizarea grasimilor sau uleiului si formeaza acea crusta specifica tortillei.
Aparatul este dotat cu un mecanism sigur de blocare ce nu permite scurgerea continutului avand posibilitatea sa-l intoarceti la 180°. Aparatul permite depozitarea in pozitie orizontala cat si in pozitie verticala.
La baza aparatului aveti un cronometru cu ajutorul caruia puteti seta timpul de pregatire intre 1 si 30 de minute. Dupa preparare aparatul se inchide automat. Reglarea temperaturii se efectueaza cu ajutorul termostatului reglabil.
Curatarea placilor se poate efectua printr-o simpla stergere cu un prosop de hartie sau o laveta usor umeda. Caracteristicile aparatului

Putere: 1300 W;
Dotat cu mecanism de blocare;
Material caracasa: plastic;
Prepara pizza, tortilla mexicana, legume sau poate fi utilizat ca grill;
Suprafata antiaderenta nu necesita prea multe grasimi;
Se poate depozita foarte usor pe verticala;
Dotat cu termostat ajustabil;
Indicator luminos de functionare;
Indicator luminos preparare;
Dotat cu cronometru intre 1-30 minute ce emite semnal sonor;
inchidere automata dupa preparare;
Dotat cu protectia la supraincalzire;
Se roteste la 180°;
Atinge temperatura maxima de 200°C;
Prezinta picioruse antiaderente.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.